Atelier Vøyenenga, Pop-up utstilling på Kveise Gård

Under årets Woodstock Reunion på Kveise Gård 23.august 2014 http://www.kveise.com/ holdt Atelier Vøyenenga en pop-up utstilling på låven. En svært variert utstilling med maleri og skulptur som varte til langt utpå morgenkvisten. Ikke vanskelig å holde ut med mat, drikke, levende musikk fest og moro. Musikerne var fra nærområdet og spilte alt fra heftig rock til visesang, maten var medbragt grillmat og drikke kunne man kjøpe i baren. Pop-up utstillingen som ble satt opp på fredag og tatt ned på søndag var svært vellykket med mange besøkende kvelden og natten igjennom. Atelier Vøyenenga stilte med 13 kunstnere Bethen Steenbuch, Annethe Østensen, Grethe Ravnaas, Turid Gyllenhammar, Gerd Wangestad, Vemund Hakvåg, Kristin Vindøy, Pål Gulsrud, Hilde Risnæs Husby, Tove Gulliksrud, Lise Ivarson, Gro Molde og Anniken Gilbert.

vemundhakvag.com